Skip to content

Allround Monteur Machinebouw

Bladel, Noord-Brabant, NederlandEngineering

Jij maakt Quooker

 • Omdat jij vanuit jouw affiniteit voor innovatieve technieken intensief betrokken wilt zijn bij ons engineeringsproces.
 • Want jij geniet van een sleutelrol in de daadwerkelijke bouw van een machine.
 • Omdat je graag werkt in een hands-on omgeving waarin een gereedschapswagen en een laptop beide onderdeel van je werkplek zijn.


Jouw werkomgeving is uniek, hier worden machines ontworpen en gebouwd om onze eigen Quooker producten te kunnen maken. Je werkplek is Bladel waar Quooker een eigen machinebouw locatie heeft. Onze klanten zijn de collega’s in Ridderkerk die de Quooker producten produceren.


Samen met de collega’s in Ridderkerk hebben we overleg hoe deze machines eruit moeten zien en wat ze moeten kunnen. Op de locatie in Bladel werken we het uit tot een compleet ontwerp en gaan dan bouwen. Hier ligt jouw uitdaging; je bent intensief betrokken bij het engineeringproces en hebt een sleutelrol in de daadwerkelijke (elektrische)bouw van de machine. 


In Bladel zijn we met een klein team. Een hands-on omgeving waarin een gereedschapswagen en een laptop beide onderdeel van je werkplek zijn. Qua cultuur zijn we bij Quooker van het aanpakken; heb jij een goed idee dan ga je het uitvoeren. Op die manier kom je verder en leer je iedere dag. Je legt makkelijk contact met de collega’s in Ridderkerk, o.a. van de afdeling Engineering & Automation. Zelfstandig werken en initiatief nemen past bij jou en je vervult jouw eigen rol in ons team. Met regelmaat ben je in Ridderkerk voor overleg of uitvoeren van werkzaamheden die je zelf hebt voorbereid. Wij plaatsen onze eigen machines in Ridderkerk en blijven betrokken tot de collega’s een lekker draaiende machine hebben.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Hoe ziet jouw team er uit?

Het team Machinebouw Bladel bestaat uit 3 collega’s en een manager. Dit team gaan we de komende jaren verder uitbouwen. De locatie is een eigen bedrijfshal in Bladel. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om zelfstandig de machines te kunnen ontwerpen en bouwen. Machinebouw Bladel staat nauw in verbinding met team Engineering in Ridderkerk.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag maken we klanten blij met het eindproduct waar jij hard aan meewerkt. Je past goed bij ons als je een aanpakker bent en houdt van samenwerken. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.


Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op het gebied van Mechatronica, Elektrotechniek of een soortgelijke opleiding.
 • Je hebt een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van Eplan of CEE Electrical.
 • Je bent pro-actief, communicatief vaardig en zelfstandig.