Skip to content

Engineer Mechatronica

Ridderkerk, Zuid-Holland, NederlandEngineering

Jij maakt Quooker

 • Want jij hebt de vrijheid om vanuit zowel elektrische, softwarematige als mechanische invalshoeken bij te dragen aan de ontwikkeling van ons machinepark.
 • Omdat jij er energie van krijgt om dagelijks te zien dat wat jij ontwikkeld hebt ook écht werkt, midden in een unieke omgeving waar onze producten geassembleerd en getest worden!
 • Want jij werkt graag in een prettig, jong en dynamisch team, waar naast hard werken ook ruimte is voor gezelligheid.


Als Engineer Mechatronica heb je de vrijheid om vanuit verschillende invalshoeken bij te dragen aan het ontwikkelen en uitwerken van machines waarmee we Quooker-producten assembleren. Jij weet in het engineeringsproces de link te maken met zowel elektrische, softwarematige als mechanische functionaliteiten. Je bent dus vrij om vanuit verschillende hoeken oplossingen of verbeteringen aan te reiken, maar ook om te ervaren waar jouw kracht of interesse het meest ligt. Binnen Quooker krijg jij namelijk de mogelijkheid om je te specialiseren binnen een bepaald focusgebied. Ook word jij gestimuleerd om zelf (deel)projecten te begeleiden. Een functie waar dus op veel manieren ruimte is voor jouw ontwikkeling!


Je werkt in een unieke omgeving waar onder één dak ons machinepark ontworpen en gebouwd wordt én waar onze assemblage plaatsvindt. Dit maakt jouw werkplek ook direct een hands-on omgeving, waarbij je gemakkelijk onze gereedschapsmakerij binnenloopt om eigenhandig onderdelen aan te passen als dat nodig is om jouw machine(onderdeel) te laten werken. Omdat je werkt waar er geproduceerd wordt, zie je dagelijks het resultaat van jouw engineeringswerk. Jij blijft dus betrokken bij jouw afgeronde projecten en krijgt er energie van om te zorgen dat de machines (blijven) werken en verbeteren!


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Over jouw team

Het team Engineering & Automation bestaat uit een teamleider en 12 medewerkers, waarbij het merendeel vergelijkbare focusgebieden hebben als jijzelf. Het team Engineering & Automation is onderdeel van afdeling Engineering, die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en bouwen van de machines in de fabriek van Quooker.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag maken we klanten blij met het eindproduct waar jij hard aan meewerkt. Je past goed bij ons als je een aanpakker bent en houdt van samenwerken. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding en/of ruime werkervaring binnen de Machinebouw/Mechatronica/Werktuigbouwkunde.
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent pragmatisch, proactief en zelfstandig.

of