Skip to content

Logistiek Administratief Medewerker (tijdelijk, 1 dag/2 halve dagen p.w.)

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandLogistics

Jij maakt Quooker

 • Omdat jij met jouw duidelijke communicatie zorgt dat alle (interne en externe) partijen precies weten wat ze moeten doen om orders goed te begeleiden.
 • Met jouw administratieve skills bewaar jij het overzicht.
 • Want jij ontzorgt jouw collega's met uitvoerende planningswerkzaamheden voor onze logistieke operatie.


Als Logistiek Administratief Medewerker ondersteun jij tijdelijk jouw collega's van het Logistics Support Team; de afdeling die zich steeds verder ontwikkelt als cockpit van onze logistieke processen. Samen met deze collega's ben jij de brug tussen de logistieke collega's op de vloer, de klanten en de leveranciers. Zo neem je de telefoon op en ontvang je klanten of leveranciers aan de balie, plan je lever- en laadafspraken in en zorg je voor de juiste (interne) communicatie en papieren voor inkomende of uitgaande producten en pallets. 


Je komt te werken in onze HUB, die met zijn 18.000 m2 aan warehouse (14.000 palletplaatsen!) dé schakel vormt voor inkomende en uitgaande onderdelen. Een dynamiche, diverse en gezellige werkplek met ruim 60 (logistiek) collega's. Omdat jij tijdelijk (minimaal enkele maanden) dit team één hele dag of 2 halve dagen per week gaat ondersteunen, is deze baan perfect te combineren met een studie, gezin of ander parttime werk!Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uit te spreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Over jouw team

Als Logistiek Administartief Medewerker maak jij (tijdelijk) deel uit van het Logistics Support Team waarbij je nauw samenwerkt met 3 andere Logistiek Support Medewerkers en een Stock Controller. Het Logistics Support Team is onderdeel van de totale logistieke operatie van de HUB en de ruim 60 medewerkers die hier dagelijks werkzaam zijn. Jij rapporteert direct aan onze Logistiek Manager.

Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf. Jij maakt Quooker.


Elke medewerker draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. We doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees de verhalen van onze medewerkers (werkenbijquooker.nl)


Wat verwachten wij van jou?

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent secuur en vind het leuk administratieve en uitvoerende werkzaamheden op te pakken.
 • Je bent de maandagen en/of vrijdagen beschikbaar; 4 uur op beide dagen of 8 uur op één van die 2 dagen.

of