Skip to content

Marketing & Communications lead

Ridderkerk, Zuid-Holland, NederlandMarketing & Communications

Jij maakt Quooker

 • Jij bent vastberaden om onze marketing roadmap door te vertalen naar concrete communicatie doelen en die te behalen.
 • Met jouw kritische blik zorg jij dat alle internationale online platforms up to date zijn.
 • Jij houdt van hard werken en kan snel schakelen bij ad hoc vraagstrukken.


Als Marketing & Communications lead ben je verantwoordelijk voor het bepalen en realiseren van de consumentenmarketing communicatie strategie voor een deel van onze internationale vestigingen. Zo ontwikkel en realiseer je online marketingplannen in aansluiting op de marketing strategie en de commerciële roadmap. Je analyseert het klantengedrag op de websites en initieert verbeteringen en vernieuwingen op onze online platforms. In samenwerking met onze designstudio realiseer je de creatieve uitwerkingen voor het online contact met de klant.


In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor media inkoop. Je maakt een strategisch plan, zet een planning op en onderhandelt met leveranciers om zo met de juiste partijen jouw gestelde doelen te behalen. Het contact met leveranciers bestaat voornamelijk uit het inkopen van (online) campagnes en advertenties, display banners en SEA om extra traffic naar de website te genereren, maar denk ook aan het inkopen van advertentieruime in drukwerk.


Quooker blijft groeien. Niet alleen qua productportfolio, ook breiden we heel snel uit naar andere landen. We zijn inmiddels actief in 14 landen, van Spanje tot Italië en van Hong Kong tot Israël. Vanwege onze internationale groei is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft bij een fulltime dienstverband


Over jouw team

We zetten de komende jaren in op een verdere groei en kunnen jouw hulp goed gebruiken. De afdeling Marketing bestaat uit meer dan 20 medewerkers op het gebied van trade marketing, consumentencommunicatie, online, product en design. Het team wat verantwoordelijk is voor marketing communicatie bestaat uit 8 medewerkers en een manager. In de rol als Marketing & communications lead werk je nauw samen met de online marketeer en marketing support medewerker.Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan een nog grotere naamsbekendheid in Nederland en de andere landen waar we actief zijn of actief willen zijn. Jij bent de enthousiaste en gedreven collega die Quooker nog verder laat groeien. Wij zijn het bedrijf waar jij tot bloei komt. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je weet de juiste prioriteiten te stellen;
 • Je bent sociaal en werkt efficiënt, zelfstandig en accuraat;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt (basis)kennis van Microsoft outlook, Excel, en bij voorkeur van Magento2.

of