Skip to content

Medewerker Sales Support (16 uur)

Nederland, Zuid-Holland, RidderkerkSales Support NL

Jij maakt Quooker

 •  Door jouw positieve instelling informeer jij de klant op de juiste wijze over zijn order.
 •  Als harde werker houdt jij overzicht en ga jij een uitdaging niet uit de weg.
 •  Door jouw accurate werkwijze worden alle orders correct en volledig ingevoerd.Jij bent vastberaden om de best mogelijke service te verlenen en zorgt ervoor de Quooker producten zo snel mogelijk naar de klant te verzenden.


Voordat je jouw werkdag begint informeer je eerst even bij de directe collega’s hoe hun afgelopen dagen waren. Je start je computer op en inventariseert welke e-mails er binnen zijn gekomen en de prioriteit hiervan. Op het moment dat je een e-mail wilt beantwoorden gaat de telefoon. Een klant heeft een vraag welke ketel hij het beste bij zijn kraan kan bestellen. Met jouw gedegen kennis van het product informeer jij de klant zo volledig mogelijk. Na het gesprek ga je weer verder met het beantwoorden van e-mails.


Naast vragen zit er in de mailbox een grote hoeveelheid orders die ingevoerd moet worden. verwerken van orders is in deze functie de belangrijkste taak. Je merkt op dat er bij het plaatsen van een order iets mis is gegaan. Je overlegt met jouw leidinggevende hoe je dit het beste op kunt lossen en pakt daarna meteen door om verdere problemen te voorkomen. Snelheid en accuraat werken is noodzakelijk voor een strak lopend proces.


In de middag ga je gezamenlijk met het team lunchen om daarna weer verder te gaan met het invoeren van de orders. Jullie team zorgt ervoor dat alle orders ingevoerd en verwerkt worden, zodat we de producten zo snel mogelijk naar de klanten kunnen verzenden. Naast Nederland verzorgt het team sales support ook de verzending van producten naar een aantal andere landen waar Quooker gevestigd is. Vaardigheid in de Engelse taal is een vereiste.


Quooker groeit hard, het aantal orders neemt elke week toe en gezamenlijk werken wij er aan om alle producten zo snel mogelijk naar de klant te verzenden. Deze functie is voor twee dagen per week; vrijdag is een vaste werkdag, de ander in overleg. Mogelijk dat extra inzet gevraagd kan worden bij ziekte of vakantie van jouw collega’s.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uit te spreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van € 25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.

Over jouw team

Het sales support team bestaat uit 3 medewerkers sales support voor Nederland, 1 medewerker voor Duitsland & Zwitserland en een teamleider sales support. Daarnaast maken de 2 telefonistes / receptionistes ook deel uit van het team. Bij Quooker staat een informele sfeer voorop, waarbij we graag ruimte geven voor jouw eigen ontwikkeling.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan een nog grotere naamsbekendheid in Nederland en de andere landen waar we actief zijn of actief willen zijn. Jij bent de enthousiaste en gedreven collega die Quooker nog verder laat groeien. Wij zijn het bedrijf waar jij tot bloei komt. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.


Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een positief ingesteld persoon die flexibel is en goed zelfstandig kan werken.
 • Je kunt goed overzicht bewaren en bent communicatief sterk.
 • Je kan snel maar accuraat werken.
 • Je beheerst de Nederlands taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur (vrijdag is een vaste werkdag).
 • Flexibiliteit m.b.t. invallen tijdens ziekte of vakantie is gewenst.