Skip to content

Supply Chain Manager

Ridderkerk, Zuid-Holland, NederlandSupply Chain

Jij maakt Quooker

 • Omdat je graag de regie pakt en houdt als regisseur van de internationale Quooker keten.
 • Doordat jij graag resultaten boekt en onze supply chain processen verder optimaliseert.
 • Want door jouw verbindende persoonlijkheid en heldere communicatie krijg jij interne stakeholders, klanten en leveranciers mee in jouw visie.Jij bent de drijvende kracht om onze supply chain processen naar een nog hoger niveau te tillen. Inmiddels zijn we actief in 15 landen, hebben we meer dan 150 leveranciers over heel de wereld waar we meer dan 2.500 onderdelen inkopen. Met de ambitie die wij hebben wordt onze supply chain steeds belangrijker.


De balans vinden tussen tevreden klanten, leveranciers, productie, logistiek en internationale verkoopkantoren vraagt om een continue ketenbrede afstemming. Daarmee kom jij tot een optimaal voorraadniveau en een duurzaam en efficiënt ingerichte keten.


Samen met de internationale verkoop -en marketingorganisatie maakt het supply chain team het demand plan en dit wordt vertaald naar een supply -en productieplan. Supply chain is verantwoordelijk voor de dagelijkse productieplanning van onze fabriek. Onderdeel van onze afdeling productie is Confed, een betrouwbare sociale partner die met een sterk team van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een deel van onze productie uitvoert. Samen met afdeling Procurement werk je aan het constant verbeteren en optimaliseren van de levering van de onderdelen, geborgd door langdurige samenwerkingen met leveranciers. 


Ons supply chain team werkt heel zelfstandig, weet wat er nodig is en zoekt in jou een coach die motiveert, coördineert en die helder de lijnen uitzet zodat een optimale voorraadpositie van de benodigde onderdelen op het juiste moment beschikbaar is. 


Ook maken we graag gebruik van jouw kennis en ervaring in projecten zoals assortimentswijzigingen, logistieke verbeteringen, het uitbouwen van ons S&OP proces en digitalisering. Voor het MT ben jij de uitstekende gesprekspartner en weet je op een natuurlijke wijze te overtuigen en verbinden. Quooker bouwt de komende twee jaar aan een nieuw geautomatiseerd magazijn en jij mag hier een belangrijke bijdrage leveren in de integratie met het WMS en de samenwerking met de afdeling logistiek. 


Jij vindt duurzaamheid net zo belangrijk als dat wij dat vinden. Duurzaamheid zit al vanaf het prilste begin in het DNA van Quooker. Met het gebruik van de Quooker gebruik je minder water en energie en met onze Cube dragen wij bij aan het reduceren van plastic afval. Wij werken vanuit een duurzaam pand en recyclen oude producten. In de keten draagt supply chain bij aan een duurzame toekomst door het vaststellen van de juiste besteleenheden met de duurzaamste vervoersmiddelen. 


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uit te spreken zodat je precies weet waar je aan toe bent. 
 • Werken in een World Class Workspace.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en indien gewenst 1 dag thuis.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant. 
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van € 25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Hoe ziet jouw team er uit?

We zetten de komende jaren in op een verdere groei en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Het Supply Chain team bestaat uit 10 collega's, waarvan 5 supply chain planners, 3 projectleiders, 1 masterdata specialist en 1 masterdata medewerker. Het is een jong en dynamisch team. Ook heb je veel contacten met andere afdelingen binnen de organisatie voor het juist uitvoeren van je functie.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf. Jij maakt Quooker.


Elke medewerker draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. We doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in de richting van (technische) Bedrijfskunde of Supply Chain Management.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in een supply chain rol.
 • Je hebt affiniteit met het optimaliseren van supply chain processen, S&OP, data-analyse en ERP-systemen en bij voorkeur ervaring met Slimstock.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
 • Je bent gedreven, analytisch sterk en hebt een groot probleemoplossend vermogen.
 • Projectmatig werken en het continue verbeteren geeft jou energie.
 • Het ontwikkelen van mensen en het team is voor jou essentieel.

of