Overslaan naar content

Werkplekbeheerder

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandInformation Technology

Jij maakt Quooker

 • Met jouw daadkracht richt jij alle (inter)nationale werkplekken in en beheer en onderhoud jij deze.
 • Het begeleiden van projecten van A tot Z doe jij met jouw ondernemende en zelfverzekerde houding op perfecte wijze.
 • Jouw sociale vaardigheden zet je in om de eindgebruikers te ondersteunen in het gebruik van de systemen. 


Jij bent vastberaden om het inrichten, het beheren en onderhouden van de gebruikerswerkplekken te waarborgen ter ondersteuning van de huidige en toekomstige bedrijfsprocessen in binnen- en buitenland.


Als werkplekbeheerder ben je voornamelijk bezig met het onderhouden van hardware en software. Je bent de spil tussen systeembeheer en onze helpdesk. Je bent gedreven om om IT mee te laten groeien met onze organisatie en te zorgen dat iedere medewerker zonder moeite aan het werk kan gaan en blijven.


Als werkplekbeheerder houd je voornamelijk bezig met werkstations, randapparatuur en software. Je installeert en configureert deze zodat ze helemaal klaar worden gemaakt voor de eindgebruikers. De werkplek wordt tegenwoordig steeds uitgebreider met onder andere mobiele telefoons en tablets, dus daar heb je ook verstand van! Werkplekbeheerders houden deze devices up-to-date als het gaat om security en software uitgaves. Ook helpt een werkplekbeheerder bij verhuizing- en migratieprojecten en verhelpt hij of zij problemen on-site. Waar jij energie van krijgt is het innoveren en ontwikkelen van werkplekken in de cloud.


Jij bent, samen met de andere werkplekbeheerder, verantwoordelijk voor alle werkplekken, zowel nationaal als internationaal. Je pakt projecten op die kunnen variëren van het opzetten van de nieuwe standaard voor een nieuw Quooker land, het uitrollen van nieuwe software of het implementeren van slimme verbeteringen. Daarnaast houd jij je bezig met het plaatsen van werkplekken en het ondersteunen van de helpdesk als 2e-lijn.Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uit te spreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en maximaal 1 dag thuis.
 • Een unieke werkomgeving waar je jouw ideeën in de praktijk werkelijkheid ziet worden.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Over jouw team

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee Helpdeskmedewerkers, twee Werkplekbeheerders, drie Applicatiebeheerder, drie applicatie specialisten, drie Systeem- /netwerkbeheerders, drie Software Ontwikkelaars en één IT Manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag maken we klanten blij met het eindproduct waar jij hard aan meewerkt. Je past goed bij ons als je een aanpakker bent en houdt van samenwerken. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van IT en ruime ervaring in Cloud Workspaces;
 • Je hebt veel kennis en ervaring met IT, ervaring met het beheer van MS Endpoint manager (Intune), Android Enterprise, Samsung Knox, Kandji ABM) en Windows 10/11;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als werkplekbeheerder;
 • Je bent resultaatgericht, krijgt energie van samenwerken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jouw kennis van Nederlandse en Engelse taal is uitstekend.

Bij Quooker doen we graag alles zelf, zo ook onze wervingsprocedures. Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt dus ook niet op prijs gesteld.

of