Skip to content

Studenten bij Quooker

Op zoek naar bagage om na je stage of afstuderen de wereld te veroveren? Dat kan bij Quooker. Volg jij een technische of bedrijfskundige studie en ben je op zoek naar een (meeloop) stage of afstudeeropdracht? Wij dagen je graag uit!

Als je bij ons stage loopt of afstudeert kun je zelf ervaren dat Quooker een unieke kans biedt om te ontdekken waar je blij van wordt en waar je goed in bent. We zijn namelijk een maakbedrijf en dat betekent dat je met eigen ogen kunt zien hoe Quooker producten worden bedacht, geassembleerd en nationaal en internationaal worden geïntroduceerd.

Hoe gaaf is het dat je jouw idee kunt bespreken met ervaren professionals en het meteen kunt uitproberen in de fabriek of uitgewerkt kunt zien in de designstudio. Weet je meteen of het echt een haalbaar idee is en of het zal bijdragen aan het realiseren van onze ambitie: de hele wereld overtuigen van het gemak van de Quooker. Als je kiest voor Quooker dan kies je voor innovatie, ondernemerschap en een warm familiegevoel. Je bent welkom!

Praktische informatie

Waar je vanuit kunt gaan in onze samenwerking:

  • Je ontvangt €500 bruto per maand bij een fulltime stage.

  • Minimaal 4 maanden ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

  • In onze dynamische omgeving laat jij een hoge mate van zelfstandigheid zien, jij redt je prima.

  • Om er zeker van te zijn dat jij het naar je zin zult hebben maak je een online assessment. Jouw kwaliteiten worden direct zichtbaar en gaan we verder ontwikkelen.

  • Jaarlijks bieden we aan 30 studenten een stage- of afstudeermogelijkheid.

Je werkt in Ridderkerk of in onze HUB in de Eemhaven in Rotterdam. Ons pand in Ridderkerk is vanuit de duurzaamheidsgedachte gebouwd, ruim 900 zonnepanelen op het dak zorgen voor stroom in onze fabriek.

We hebben een eigen restaurant waar je dagelijks verse broodjes en salades kunt eten. Voor de vitaminen pak je elke dag vers fruit en is er 1 x per kwartaal een smoothie-dag.

Naast gezond eten is bewegen natuurlijk ook iets dat we graag doen. Regelmatig wordt er een bootcamp georganiseerd, hebben we een jaarlijkse zaalvoelbalcompetitie en zijn er genoeg gekke collega’s die met elkaar marathons of triatlons lopen.

En tijdens feestjes kunnen we swingen op de muziek van onze eigen Quooker band. Hoe leuk is dat!

Solliciteren

Denk je dat je bij ons past? Reageer direct via onderstaande link. Licht je motivatie toe: wat trekt jou aan in Quooker? We zijn benieuwd waar jij in uitblinkt en wat je bij ons wilt leren.

Zij gingen je voor

Van een stage in een droombaan rollen, wie wil dat niet? Bij Quooker werken tal van mensen bij wie het zo gegaan is. Hier vertellen ze hun verhaal.