Skip to content

Blog

Hoe is het om bij Quooker te werken? Je leest er alles over op ons blog. Hier vertellen medewerkers over de ambities en de sfeer binnen ons familiebedrijf. Ook doen ze verslag van bijzondere gebeurtenissen.  

Quooker bouwt aan een nieuw, energieneutraal en klimaatadaptief bedrijfspand

Quooker gaat verhuizen! Begin 2024 start de bouw van een volledig nieuw en duurzaam bedrijfspand. Fabriekshallen, opslag, kantoren, service en showroom bevinden zich straks weer onder één groen en klimaatadaptief dak.

Mogen we even voorstellen? Dit is onze sustainability manager

Sinds het voorjaar van 2022 hebben we bij Quooker een eigen sustainability manager, in de persoon van Emma Meerkerk. Zij zet de duurzaamheidsdoelen uit binnen het bedrijf en houdt als een enthousiaste aanvoerder alle afdelingen bij de les.

Naast mijn werk bij Quooker zet ik me in voor daklozen

Bij Quooker proberen we op een sociale manier te ondernemen. Met oog voor mensen, binnen en buiten ons bedrijf. We zijn er trots op dat onze medewerkers die waarden delen. Zoals Karlee Doove, die bijna al haar vrije weekenden steekt in het helpen van daklozen.

Kerst? Zo vieren we dat bij Quooker

De kerstborrel is een jaarlijks hoogtepunt binnen de Quooker-gelederen. Mede dankzij de inzet van werkstudent Isabella Tielen, die hielp organiseren, werd editie 2022 een onvergetelijke.

Sociaal ondernemen, zó doen we dat bij Quooker

Bij Quooker maken we niet alleen een duurzaam product, maar doen dat ook op een sociale manier. Met oog voor mens, dier en planeet. We werken met leveranciers die onze waarden delen, zoals Confed in Dordrecht.   

Van Rotterdamse uitvinding naar internationaal succes

Quooker is hard bezig de wereld te veroveren. Op dit moment zijn we in veertien landen actief. Overal waar we ons vestigen, wordt de kraan die alles kan een hit.

Werken bij Quooker is goed voor je gezondheid

Bij Quooker doen we veel om collega’s tot gezond eten en bewegen te stimuleren. De activiteiten die we organiseren zijn bovendien ontzettend gezellig en goed voor de team spirit!

Waarom vrouwen in techniek graag werken bij Quooker

Ambitieuze mensen met een passie voor techniek kunnen hun hart ophalen bij Quooker. Dat er steeds meer vrouwelijke enigineers bijkomen op de zogenaamde ‘mannenafdelingen’, komt de diversiteit ten goede. En de vrouwen zelf floreren.

Vrouwen in techniek

Personeelsuitje naar IJsland

Begin september maakten wij met 330 Quooker-collega’s een reis naar IJsland. Drie dagen lang genoten we van het landschap, van bijzondere natuurverschijnselen en activiteiten, lekker eten en drinken en bovenal: elkaars gezelschap.

Eerste Quooker World Wide Day was een groot succes

Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. Daardoor krijgen we er steeds meer buitenlandse collega’s bij. Ruim 150 van hen beleefden een onvergetelijke dag met elkaar op de Quooker World Wide Day.

Als techneut kun je je hart ophalen bij Quooker

Werken op de R&D-afdeling van Quooker is één groot avontuur, zeggen zij die het kunnen weten. ‘We zijn met elkaar een unieke reis aan het maken, die alleen maar interessanter wordt.’