Overslaan naar content

Over Quooker

Van een briljant idee naar internationaal succes. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. En aan die weg timmeren we al sinds 1970, toen Henri Peteri op een idee kwam wat hij niet meer losliet...Waar staan we voor?

Vitaliteit

Met ons vitaliteitsprogramma, sportvergoeding en gratis vers fruit blijf je fit en gezond.

Innovatie

We zijn continu aan het vernieuwen en verbeteren. Als je ondernemend bent pas je goed bij ons.

Duurzaamheid

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken zoveel mogelijk energieneutraal.

Ontwikkeling

Door onze groei zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen als mens en professional. Jij staat centraal.

De weg naar een nieuw pand

Bij Quooker hebben we altijd al onze functies onder één dak willen houden. Omdat we geloven dat zowel ons product als onze mensen daar wel bij varen. Door de snelle groei van ons bedrijf, hebben we dat niet kunnen volhouden. Daarom start begin 2024 de bouw van een volledig nieuw en duurzaam bedrijfspand.

Nieuw pand Quooker

Locaties

In Nederland heeft Quooker 3 locaties. Maar wereldwijd zijn we in zo'n 15 landen actief! Op ons hoofdkantoor in Ridderkerk vindt niet alleen het kantoorwerk plaats, maar ook de productie van onze producten. De HUB fungeert als het logistieke hart van Quooker vanuit waar we de hele wereld bevoorraden. Tot slot dupliceren en verbeteren we onze machines op onze machinebouwlocatie in Bladel: we bedenken, bouwen én onderhouden immers al onze machines zelf.