Overslaan naar content

Praktische informatie

Als je bij ons stage loopt of afstudeert kun je zelf ervaren dat Quooker een unieke kans biedt om te ontdekken waar je blij van wordt en waar je goed in bent.Stage Rotterdam

Hoe gaaf is het dat je jouw idee kunt bespreken met ervaren professionals en het meteen kunt uitproberen in de fabriek of uitgewerkt kunt zien in de designstudio. Weet je meteen of het echt een haalbaar idee is en of het zal bijdragen aan het realiseren van onze ambitie: de hele wereld overtuigen van het gemak van de Quooker. Als je kiest voor Quooker dan kies je voor innovatie, ondernemerschap en een warm familiegevoel. Je bent welkom!

Waar je vanuit kunt gaan in onze samenwerking:

  • Je ontvangt €500 bruto per maand bij een fulltime stage.

  • Minimaal 4 maanden ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

  • Jij kan goed zelfstandig werken en weet ook wanneer je vragen moet stellen om problemen efficiënt op te lossen.

  • Om er zeker van te zijn dat jij het naar je zin zult hebben maak je een online assessment. Jouw kwaliteiten worden direct zichtbaar en gaan we verder ontwikkelen.

Je werkt in Ridderkerk of in onze HUB in de Eemhaven in Rotterdam. Ons pand in Ridderkerk is voorzien van ruim 900 zonnepanelen op het dak wat zorgt voor stroom in de fabriek. We hebben een eigen kantine waar je dagelijks verse broodjes en salades kunt eten. Voor de vitaminen pak je elke dag vers fruit. Naast gezond eten supporten we bewegen. Regelmatig wordt er een bootcamp, padelclinic of yogales georganiseerd, we hebben een jaarlijkse zaalvoelbalcompetitie en tafeltennistoernooi en zijn er genoeg enthousiaste collega’s die met elkaar marathons of triatlons lopen.

Aan het einde van iedere maand proosten we op succes en tijdens onze zomer BBQ en kerstborrel is het tijd voor een feestje!

Solliciteren

Denk je dat je bij ons past? Reageer direct via onderstaande link. Licht je motivatie toe: wat trekt jou aan in Quooker? We zijn benieuwd waar jij in uitblinkt en wat je bij ons wilt leren.

Stage / Internship Bedrijfskunde (WO)
Op locatie
  • Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Stage AV specialist
Op locatie
  • Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Stage Grafisch Vormgever
Op locatie
  • Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland