Skip to content

Eerste Quooker World Wide Day was een groot succes

Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. Daardoor krijgen we er steeds meer buitenlandse collega’s bij. Ruim 150 van hen beleefden een onvergetelijke dag met elkaar op de Quooker World Wide Day.

Quooker vacatures

In het Quooker-pand in Nederland werken inmiddels bijna 500 mensen. Daarnaast hebben we collega’s in veertien landen: van Duitsland tot Dubai en van Engeland tot Italië. Van al die buitenlandse collega’s hadden de meesten nog nooit een stap in de Nederlandse fabriek gezet. Dát moest anders, vonden we. En dus organiseerden we op 17 juni 2022 onze eerste Quooker World Wide Day.

‘In alle vroegte reden vier bussen het Quooker-terrein op,’ vertelt HR director Isabel Salomons, die de QWWD organiseerde. ‘Er stapten 150 opgetogen Quooker-medewerkers uit. Ze werden ontvangen in een festivaltent. Er stond een koffie truck, er werden stroopwafels gebakken. De sfeer was heel feestelijk. Je kon merken dat iedereen er zin in had, er hing vanaf moment één een heel goeie vibe.’

Voor alle internationale collega’s was een inspirerend programma georganiseerd. Met een rondleiding door de fabriek en het warehouse in Rotterdam. Workshops, toegespitst op verschillende vakgebieden. En een spannende escape game, waardoor de collega’s uit verschillende landen elkaar in sneltreinvaart leerden kennen. Ook gaven Niels en Walter Peteri een inkijkje in de ontstaansgeschiedenis van Quooker.

De dag werd afgesloten met een feest in het nhow-hotel in Rotterdam. ‘Onze eigen Carlow (assistant operations manager, red.) was de dj. Er werd gekletst, gedanst, gelachen. Je kon merken dat er binnen één dag al verbondenheid was ontstaan. En dat was precies ons doel met de Quooker World Wide Day. Hier gaat zeker een vervolg op komen!’  

‘Binnen één dag was er al verbondenheid ontstaan.’

Isabel Salomons, HR director