Overslaan naar content

Ontwikkeling

Door onze groei zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen bij Quooker. Als mens én als professional. Jij staat centraal. Want wanneer jij bouwt aan jouw toekomst, bouw je automatisch mee aan die van Quooker. Daarom maak jij Quooker.

Quooker ontwikkeling

Opleidingen

Ieder jaar verzorgen we diverse trainingen, cursussen en opleidingen waar onze collega's zich voor op kunnen geven. Het aanbod varieert van een training time management, een persoonlijk leiderschapsprogramma tot feedback geven en ontvangen.

Is er behoefte aan een (functie)specifieke training? Ook daar denken we graag in mee. We bespreken je leerdoelen waarna we samen bekijken welke training jou gaat helpen om deze doelen te behalen.

Opleidingen Quooker

Verhalen medewerkers

Sales Support medewerker Marion

Bij Quooker denken we graag mee met jouw ambities. Zien we doorgroeimogelijkheden? Dan gaan we samen kijken hoe en waar we naartoe gaan werken. Zo ook bij Marion...

Lucas volgde het Young Professionals Program

Met het Young Professionals Program wil Quooker een impuls geven aan de ontwikkeling van jonge, ambitieuze mensen binnen het bedrijf. Lucas is één van de medewerkers...

Coördinator Productie Rahied

Rahied begon als technisch assemblagemedewerker, groeide in sneltempo door tot senior en is nu afdelingscoördinator...