Overslaan naar content

Vitaliteit

Het welzijn van collega's staat bij Quooker hoog in het vaandel! We doen er veel aan om tot gezond eten en bewegen te stimuleren. Zo hebben we iedere dag een verse lunch met gezonde broodjes en salades en verzorgen we meerdere keren per werk sportlessen die gelijk na werktijd te volgen zijn. Sport je liever bij je eigen sportschool? Dat vinden we ook top! Quooker vergoedt maximaal 25 euro van je maandelijkse, structurele sportkosten.

Quooker duurzaamheid

Quooker Spinningmarathon

In 2022 hebben we gefietst voor het goede doel; ParkinsonNL. ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met Parkinson. De focus ligt op het afremmen en liefst voorkomen van de ziekte. Tot die tijd zorgen we ervoor dat mensen met Parkinson en hun omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Doordachte fondsenwerving legt daarbij de basis om doelgericht te investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting.

Blogs

Werken bij Quooker is goed voor je gezondheid

Bij Quooker doen we veel om collega’s tot gezond eten en bewegen te stimuleren...

Quooker bouwt aan een nieuw, energieneutraal bedrijfspand

Quooker gaat verhuizen! Begin 2024 start de bouw van een volledig nieuw en duurzaam bedrijfspand...

Quooker-collega's Kim en Steven geven sportlessen

Met het Quooker-vitaliteitsprogramma houden we onze medewerkers in beweging. Extra leuk is dat sommige sportlessen door enthousiaste collega’s worden gegeven...