Overslaan naar content

HR Adviseur

 • Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Human Resources

Jij maakt Quooker

 • Omdat jij de kansen graag aangrijpt om zowel  Quooker als de collega's te laten groeien. 
 • Met jouw creativiteit en bruisende energie waarmee jij ons weet te prikkelen (nog) vitaler door het leven te gaan.
 • Als toegankelijke gesprekspartner waardoor jij echt weet wat er speelt en hierin gevraagd en ongevraagd advies geeft. Met jouw positieve instelling en enthousiasme draag jij meer uit dan alleen ons HR beleid. Jij bent trots op jezelf en op Quooker, op een verjaardag heb jij een mooi verhaal te vertellen.


In de rol van allround HR business partner komen alle facetten van het HR vak aan de bod: van werven & selecteren van het juiste talent, het sparren met teammanagers over uitdagingen en toekomstige plannen tot het voeren van ontwikkelgesprekken en het begeleiden van medewerkers die extra aandacht nodig hebben. Geen dag verloopt zoals gepland, maar dat vind jij juist leuk. Gevraagd en ongevraagd denk je mee en geef je goed onderbouwde adviezen. Jij bent de HR sparringspartner voor een aantal afdelingen, waaronder R&D, Quality en Manufacturing engineering.

Vooral de afdeling R&D heeft ambitieuze groeiplannen en zoekt in jou een HR professional die actief betrokken is, meedenkt in hoe de organisatie het beste vorm kan krijgen en wat dit betekent voor de medewerkers. Jij zorgt dat er niet alleen functieprofielen zijn voor nieuw ontstane rollen maar zorgt ook dat medewerkers weten wat er van ze wordt verwacht, wat hun loopbaanmogelijkheden zijn. Je ondersteunt de teammanagers om hun nieuwe teams vorm te geven, te laten excelleren. De lat ligt hoog, maar daar hou jij wel van.


Naast adviseur ben jij onze Vitaliteits- en Verzuimspecilialist. Jij maakt onze verzuimrapportages en initieert verbeterplannen.  Jouw organisatietalent komt ook goed van pas:  jij bent de organisator van onze Vitaliteitskalender vol leuke activiteiten op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.  Onze uitdaging is om verzuim preventief te managen. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers vitaal kunnen werken en voorkomen we verzuim? We doen al veel, denk aan de uitgebreide Vitaliteitskalender, iedere 3 jaar een PMO en een spreekuur van onze bedrijfsarts in ons pand. Jij hebt vast nog meer ideeën, aan jou de taak om die ook daadwerkelijk uit te werken en om te zetten in acties.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat jij precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door maatwerk opleidingen & coaching door 6 HR collega's in de praktijk.
 • Werken in een World Class Workspace.
 • Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en 1 dag thuis.
 • Werken in een duurzame omgeving.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van € 25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Hoe ziet jouw team eruit?

Quooker groeit en het HR team groeit mee. Inmiddels zijn we een team van zeven HR professionals: een HR & Payroll officer, een Campus recruiter, twee HR Advisors, een HR Business partner, een Recruitment marketeer en een HR director. Alle zeven houden we van hard werken, hebben we onze eigen aandachtsgebieden waar we vol overgave aan werken en gaat er geen dag voorbij zonder dat we ook lol maken met elkaar. Quooker kent een informele sfeer waarin je volop kunt leren en we met elkaar de HR uitdagingen aangaan, want 1 ding weten we zeker: we zijn nooit klaar.


Werken bij Quooker 

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding aangevuld met ervaring in een HR adviseur/ HR business partner rol.
 • Je bent 32 per week beschikbaar.
 • Je bent een allround HR adviseur en krijgt energie van werken in een snelgroeiende en dynamische omgeving.

of