Overslaan naar content

Elektromonteur Industriële Automatisering

 • Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Engineering

Jij maakt Quooker

 • Want jij weet aan de hand van elektrische schema’s in EPLAN onze eigen machines te bekabelen, aan te sluiten en te testen.
 • Omdat jij er energie van krijgt om nauw samen te werken met collega’s in een omgeving waar onder één dak ons machinepark ontworpen, gebouwd en in bedrijf genomen wordt.
 • Want jij werkt graag in een prettig, jong en dynamisch team, waar naast hard werken ook ruimte is voor gezelligheid.


Als Elektromonteur Industriële Automatisering bij Quooker zou jij zomaar de bijnaam “Chef besturingskasten” kunnen krijgen! In deze rol ga jij namelijk onze schakel- en besturingskasten opbouwen, aansluiten, en alle (machine)onderdelen bedraden om te zorgen dat onze productielijnen doen wat ze moeten doen. Daarnaast coördineer jij je eigen projecten door o.a. voor een goede werkvoorbereiding te zorgen. Zo bestel je zelf tijdig jouw benodigde componenten en zie je toe op tijdige en correcte levering. Je bent dus niet enkel bezig met het bouwen van besturingskasten en het bedraden van machines, maar je vervult een zelfstandige rol in de voorbereiding en functionele uitvoering van jouw project. Ook het in bedrijfstellen van machines en productielijnen is daar onderdeel van. Dat maakt dat je werkt met zowel mechanische, pneumatische en elektrische onderdelen. Het hele gevarieerde mechatronische spectrum komt dus voorbij in jouw dagelijkse werkzaamheden!


Je werkt in een unieke omgeving waar onder één dak onze machines, voor het assembleren en testen van onze Quooker producten, ontworpen en gebouwd worden én waar de productie van deze Quooker producten plaatsvindt. Dit betekent ook dat jij vanuit jouw expertise betrokken wordt bij andere machinebouwprojecten, om op besturingstechnisch vlak bij te dragen aan de uitvoering en het in gebruik nemen van de machines. Een veelzijdige rol dus waarbij je veel samenwerkt met jouw collega’s om vanuit jouw expertise te zorgen dat ons machinepark uitbreidt en blijft verbeteren!


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Over jouw team

Het team Engineering & Automation bestaat uit een teamleider en +/- 10 medewerkers, bestaande uit hoofdzakelijk Mechatronica en PLC Engineers. Het team Engineering & Automation is onderdeel van afdeling Engineering, die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en bouwen van de machines in de fabriek van Quooker.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag maken we klanten blij met het eindproduct waar jij hard aan meewerkt. Je past goed bij ons als je een aanpakker bent en houdt van samenwerken. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal een (elektro)technische mbo-opleiding niveau 3 afgerond.
 • Je hebt kennis van het ontwerpen van schakel- en besturingskasten; ervaring met EPLAN is een pré.
 • Je hebt kennis van en/of ervaring in PLC's, HMI's, sensoren en andere industriële automatiseringsapparatuur.

of