Overslaan naar content

IT manager

 • Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Information Technology

Jij maakt Quooker

 • Met jouw energie en daadkracht stuur jij het IT team aan om de groeidoelstellingen van Quooker te realiseren.
 • Met jouw kennis en ervaring geeft je richting aan de uitvoering en ontwikkeling van het IT domein in samenwerking met afdelingen, leveranciers en het IT team.
 • Met jouw leidinggevende- en communicatieskills ben jij een bindende factor voor een steeds verder groeiende IT afdeling.Als Manager IT bij Quooker ben je eindverantwoordelijk voor alle IT in binnen- en buitenland. Quooker groeit internationaal hard en daar is IT een cruciaal onderdeel in. Jij zet de grote lijnen uit en stemt met de directie, afdelings- en landenmanagers af wat de belangrijkste projecten en investeringen zijn. Hierbij komen jouw communicatieve skills goed van pas. Je stelt de IT strategie op en waar nodig bij, bepaalt de roadmap van projecten en stelt de bijbehorende budgetten vast. Security is hierbij een belangrijk onderwerp dat je samen met het MT vormgeeft en volgens ook zorgt dat het geborgd is en blijft.


De IT architectuur is volop in beweging, van een traditioneel on-premise architectuur is de weg ingezet naar een meer hybride, redundante IT omgeving. Daarnaast lopen er momenteel grote IT-projecten waarin jij een belangrijke stakeholder bent (ERP, WMS, CRM, Data en Integratie). Ook hierin zul je met jouw ervaring en kennis een grote bijdrage in spelen. Het leuke aan IT manager zijn bij Quooker is dat je mag meebouwen aan een wereldmerk en dagelijks de resultaten van je werk terugziet in de fabriek, de logistieke hub of internationale kantoren. Een groei die voorlopig nog door zal zetten.


Naast strategisch, ben je ook op tactisch en operationeel niveau actief en zorg je voor de juiste uitvoering en dienstverlening. Dit doe je door het IT team te motiveren en te coachen om het beste resultaat neer te zetten. Van maandplanning tot weekplanning maak jij de prioriteiten zeer concreet. Je werkt met een team van gemotiveerde en zelfstandige IT-professionals en stuurt op samenwerking en verdere professionalisering. Jij bent echte people manager. Ook draag je bij aan het partnerlandschap van Quooker en kies je voor die relaties die bijdragen aan onze ontwikkeling.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uit te spreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en 1 dag thuis.
 • Een unieke werkomgeving waar je jouw ideeën in de praktijk werkelijkheid ziet worden.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Over jouw team

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Het IT team bestaat uit 2 teams; “development & application” en “IT operations” beide aangestuurd door een Team lead. Het IT team bestaat in totaal uit 18 collega’s.Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag maken we klanten blij met het eindproduct waar jij hard aan meewerkt. Je past goed bij ons als je een aanpakker bent en houdt van samenwerken. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een getalenteerde people-manager met bewezen succes in een eindverantwoordelijke IT –rol, bij voorkeur in een snelgroeiend (productie) bedrijf.
 • Je hebt een academische achtergrond en aantoonbare werkervaring op IT-gebied.
 • Persoonskenmerken waarin je jezelf herkent zijn: energie, daadkracht, sociaal en communicatief vaardig, proactief en oplossingsgericht.


Bij Quooker doen we graag alles zelf, zo ook onze wervingsprocedures. Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt dus ook niet op prijs gesteld. 

of