Overslaan naar content

Software developer

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandInformation Technology

Jij maakt Quooker

 • Met jouw kennis van diverse programmeertalen maak jij de beste technische oplossing na een verbetervoorstel. 
 • Met jouw ondernemende en zelfverzekerde houding begeleid jij projecten van A tot Z.
 • Jouw sociale vaardigheden zet je in om de eindgebruikers te ondersteunen in het gebruik van de systemen. 


Als Software Developer bij Quooker ben je een sleutelfiguur in de technologische vooruitgang van onze organisatie. Je gebruikt jouw expertise om robuuste en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die onze systemen en dienstverlening verbeteren.


In deze rol ben je de gesprekspartner voor interne collega’s. Je zet hen aan het denken over hun daadwerkelijke IT-behoefte wat zich soms vertaalt in een organisatiebehoefte. Je adviseert hoe we ontwikkelingen, tests en deployment kunnen automatiseren.


Ook ben je verantwoordelijk voor het implementeren van front-end en styling features met scripttalen (Java) inclusief frameworks en bibliotheken (Blazor en jQuery). Stylesheets horen hier uiteraard ook bij, maar ook het ontwerpen en beheren van databases en data-interacties met behulp van querytalen zoals SQL en tools als SSMS of Workbench. 


Binnen IT hou jij je ook bezig met het leiden van diverse projecten van concept tot oplevering. Projecten kunnen variëren van systeemservices tot API's en software gebruikt bij ondersteuning van de productiewerkzaamheden. 


Je werkt nauw samen met collega's om verbetervoorstellen om te zetten in technische specificaties en implementaties. Je waarborgt dat de software die je ontwikkelt, grondig gedocumenteerd en ondersteund is, maar ook het trainen en ondersteunen van de eindgebruikers is onderdeel van jouw rol.  Jouw vermogen om snel nieuwe technologieën op te pakken, met name de nieuwste ontwikkelingen binnen de .NET-omgeving, zal ons helpen onze IT-capaciteiten naar een hoger niveau te tillen.Wat mag je van ons verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uit te spreken zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
 • Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en 1 dag thuis.
 • Een unieke werkomgeving waar je jouw ideeën in de praktijk werkelijkheid ziet worden.
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
 • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.


Over jouw team

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit een helpdeskmedewerkers, werkplekbeheerders, verschillende applicatiebeheerder en applicatiespecialisten,  systeembeheerders, software ontwikkelaars, een projectmanager en een IT Manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag maken we klanten blij met het eindproduct waar jij hard aan meewerkt. Je past goed bij ons als je een aanpakker bent en houdt van samenwerken. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat verwachten wij van jou?

 • 3 tot 5 jaar ervaring als developer; 
 • goed projectmatig kunnen werken en duidelijke doelen weten te stellen; 
 • solide ervaring in softwareontwikkeling en een sterk portfolio (verscheidenheid aan programmeertalen, scripttalen, en querytalen.); 
 • probleemoplossend vermogen
 • passie voor technologische innovatie

Bij Quooker doen we graag alles zelf, zo ook onze wervingsprocedures. Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt dus ook niet op prijs gesteld. 

of